7 thoughts on “Respira y continua, es un mal día no una mala vida

  1. Es una reflexión acerca de la vida diaria, y a veces llegamos a tener un momento malo, más no es para sentirse mal, hay que continuar viviendo como si fuera el último día. ..La vida nos da días buenos y malos, pero no por eso hay que decepcionarse son pruebas que hay que superar.

  2. En l’àmbit de la intel.ligència emocional és essencial el desenvolupment de la nostra competència social que depèn bàsicament de 3 coneixements: 1.- Flexibilitat, 2.- aprofitament de recursos i 3.-anàlisi social., aquest últim posa de relleu els aspectes positius de la realitat que ens envolta. No et quedis només en allò que no t’agrada en un determinat moment o situació; sigues analític i capaç de destacar allò que t’ajuda i no t’oblidis, en cap moment d’utilitzar la teva flexibilitat per adaptar-te a l’obtenció d’un determinat objectiu o inclús canviar el teu objectiu. Però, sobretot, que els arbres no t’impedeixin veure que hi ha més enllà i sigui possible per a tu veure el bosc.

  3. He triat aquest escrit ja que reflexa el missatge que em repeteixo cada cop que tinc un mal dia… Quan t’assabentes d’una mala notícia, ho veus tot negre, creus que no trobaràs solució… Intento pensqr en positiu, i no posar-me «en lo peor»…
    Procuro parar-me i pensar. Si, parar-me, parar-ho tot, com estem fent ara.. Penso en els conseqüències, en si em pot aportar alguna cosa positiva, en si d’aquí un mes, encara em continuarà amoïnant el mateix, respiro, respiro fons, i penso també en el que sempre ens han dit a casa: mira amunt i veuràs qui està en millor situació que tu, mira avall i veuràs els que malauradament estan pitjor… I jo afegiria: mira endavant, respira, i veuràs com podràs avançar sense por…

  4. Simple, raonable i inspiradora. Sincerament aquesta és la meva frase preferida a comparació de les altres, perquè tothom ha d’entendre que la vida no és més que una successió d’intents per poder arribar a ser una persona important i que té el respecte dels demés. És clar, cap individu neix ensenyat ni amb el pensament de que tot li anirà bé en la vida, justament aquesta frase transmet per així entrendrens que no passa res si alguna cosa no surt bé i ha sigut decepcionant, per exemple. Per això s’ha de pensar que si es falla amb quelcom, és només per aquell día i ja està, no cal pensar que aquest error ens perseguirà per la resta de les nostres vides, perquè sinó, caiem amb un estat que podria arribar a ser crònic: la depressió.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *